Skip to main content
Butter bar
Protect your organization with our weekly risk intelligence brief

Everbridge onthult ‘Return to Work’-softwareoplossing in verband met COVID-19

Everbridge onthult ‘Return to Work’-softwareoplossing in verband met COVID-19 om bedrijven en overheden te helpen de veiligheid voor werknemers en burgers te verbeteren terwijl ze terugkeren naar de openbare ruimte

Everbridge stelt organisaties en overheden in staat om de complexiteit van een gespreid wereldwijd herstel van COVID-19 te beheren en tegelijkertijd de privacy van werknemers en burgers te beschermen

 

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), de wereldleider in Critical Event Management (CEM), onthulde vandaag haar COVID-19 ‘Return to Work’-softwareoplossing om bedrijven en overheden te helpen bij het omgaan met de ongekende complexiteit van werkhervatting tijdens de volgende fase van de COVID-19 pandemie: de voorbereiding op het terugkeren van de werknemers en de heropening van de samenleving.

Als marktleider op het gebied van oplossingen voor het beheer van kritieke gebeurtenissen, bedient Everbridge meer dan 5.000 zakelijke klanten, 1.500 zorginstellingen, 3.700 hulpverleningsinstanties en de bevolking van hele staten en landen over de hele wereld. Terwijl organisaties een halve slag maken om terug te keren naar de gebruikelijke activiteiten, stelt Everbridge’s nieuwe ‘Return to Work’-oplossing bedrijven in staat om de complexiteit van diverse stads-, staats- en landrichtlijnen en -mandaten te beheren die in de loop van de tijd dynamisch zullen evolueren, en zorgt het bedrijf voor naleving met een volledige audittrail. Everbridge helpt bedrijven om al deze complexiteit te beheren door middel van realtime risico-informatie, gebaseerd op 22.000 gegevensbronnen in 175 landen, waarbij alles wordt gevolgd, van virushotspots en reisbeperkingen, tot quarantaines en noodsituaties, productieonderbrekingen en -hervattingen, tot protesten en maatschappelijke onrust.

De nieuwe Everbridge ‘Return to Work’-oplossing versnelt de inspanningen voor contacttracering door een geautomatiseerde benadering te bieden voor het volgen van de blootstelling van een persoon aan het virus op het werk, waarbij gebruik gemaakt wordt van 225 reeds bestaande, kant-en-klare integraties met systemen zoals agendatoepassingen, reisroutes voor zakenreizigers, toegangscontrole voor gebouwen en bezoekersbeheer. Everbridge stelt meer dan 100 communicatiemodaliteiten, waaronder haar mobiele app, in staat om te communiceren met werknemers en realtime feedback zoals welzijnscontroles over hen te geven die kan worden gebruikt om te bepalen wie kandidaten zijn om weer aan het werk te gaan. Over het algemeen digitaliseert en automatiseert Everbridge de volledige procedure voor de terugkeer naar het werk, terwijl de reactietijd aanzienlijk wordt verbeterd om onnodige blootstelling aan het virus te voorkomen wanneer dagen en zelfs uren er toe doen.

Gezondheidsorganisaties zoals de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) raden aan dat ‘best practices’ voor werkhervatting de werkgevers dienen te verplichten de gezondheid van werknemers te controleren door middel van tests, welzijnscontroles en zelfrapportage (waarbij werknemers aangeven hoe ze zich voelen via een app, zoals de mobiele app van Everbridge, op een ‘opt-in’ basis). Bij het traceren van contacten wordt getracht te identificeren wie er nog meer is blootgesteld aan het virus en om de isolatie en communicatie te coördineren.

“Het herstel van de COVID-19-pandemie in de wereld zal complex, gespreid en onvoorspelbaar zijn,” aldus Ajay Nigam, Chief Product Officer bij Everbridge. “In de tussentijd zijn er nu technologie, tools en gegevens beschikbaar om mensen te beschermen wanneer ze weer aan het werk gaan, om de activiteiten op gang te brengen en om overheden te helpen hun burgers op een betere en efficiëntere manier veilig te houden en tegelijkertijd de privacy te beschermen. Hoe beter een organisatie met al deze complexiteit om kan gaan, hoe sneller bedrijven hun werknemers weer aan het werk kunnen krijgen terwijl overheden de openbare ruimtes veilig heropenen.”

“Terwijl we weer aan het werk gaan, is het duidelijk dat het bedrijfsleven een voortrekkersrol speelt bij het beheersen van de pandemie,” stelde Nick Allan, CEO van de toonaangevende gespecialiseerde risicoconsultancy, Control Risks. “Om mensen veilig te houden en een bedrijf succesvol te laten werken, heeft elke internationale organisatie gedetailleerd omgevingsbewustzijn nodig om te voldoen aan de diverse en veranderende richtlijnen in mogelijk honderden regio’s.”

De ‘Return to Work’-softwareoplossing van Everbridge stelt organisaties in staat om:

  1. Automatisch gebruik te maken van de juiste informatie, inclusief veranderende overheidsvoorschriften zoals quarantaines, uitgaansverboden, reisverboden, nieuwe beleidsrichtlijnen voor de volksgezondheid, en snel nieuwe ziekte-uitbraken te identificeren.
  2. De taken voor het juiste protocol op de juiste locatie en op het juiste moment te implementeren, te beheren en te volgen, bijv. testen, geautomatiseerd onderzoeken van werknemers of burgers en het mogelijk maken van mobiele welzijnscontroles.
  3. Het traceren van contacten door automatisering van de ontdekking van symptomatische of geïnfecteerde werknemers – door het identificeren van de vergaderingen, gebouwen, bezoekers waarmee ze in contact kwamen – en het in kaart brengen van eerdere reizen te versnellen. Voorkom daardoor toekomstige infecties door personen proactief te waarschuwen voordat ze een incidentzone betreden, bijv. een infectiehotspot zoals een gebied in de buurt van een ziekenhuis of verpleeghuis, of landen met een toename van uitbraken. Maak gebruik van registers voor speciale behoeften om kwetsbare personen op te merken die het meest behoefte hebben aan isolatieprotocollen.
  4. Onderzoeksgegevens van werknemers of burgers – inclusief resultaten van welzijnscontroles en veiligheidscontroles – op te nemen in beslissingen over wie weer aan het werk kan gaan of openbare ruimtes kan betreden.
  5. Automatisch de gevolgen voor specifieke activa, de leveringsketen en transportroutes te identificeren en te beheren door productieonderbrekingen, sluitingen en burgerlijke onrust te volgen, allemaal met een complete audittrail.
  6. Everbridge stelt overheden ook in staat anoniem te rapporteren over bewegingen van mensenmassa’s en bevolkingsdichtheid, zonder de privacy in gevaar te brengen, om te bepalen of groepen een grotere kritische massa hebben bereikt dan is toegestaan onder de afstandsrichtlijnen, en om het succes van evacuatie-inspanningen te verifiëren.

Voor stads-, staats- en nationale overheden voorziet Everbridge in bevolkingsalarmering, incidentzonebeheer en burgeronderzoeken op landelijke schaal, zodat wordt gegarandeerd dat beleidsrichtlijnen en beperkingen worden meegedeeld naarmate situaties veranderen. Het bedrijf verzamelt verder de meest uitgebreide risico-informatie via het Everbridge-netwerk van openbare veiligheids-, gezondheidszorg-, transport- en binnenlandse veiligheidsdiensten; zorgt er snel voor dat evacuaties en verspreiding worden gevolgd; controleert anoniem bewegingen van mensenmassa’s en eerdere mogelijke virusblootstelling van burgers, zonder dat een app hoeft te worden gedownload of de privacy wordt geschonden.

Het Noorse directoraat voor gezondheid stuurde bijvoorbeeld vorige maand een record van 5,4 miljoen COVID-19-berichten via het Everbridge-platform naar elke mobiele telefoon in Noorwegen. Het directoraat stuurde ook berichten naar alle in het land rondzwervende niet-Noorse telefoons in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Pools en Russisch, met belangrijke instructies voor buitenlanders. Everbridge Public Warning detecteerde automatisch de nationaliteit van iemands mobiele apparaat, zonder dat er persoonlijk identificeerbare informatie (PII) nodig was, en stuurde vervolgens berichten in de juiste taal om de effectiviteit van communicatie voor bezoekers en internationale reizigers te verbeteren.

De Everbridge ‘Return to Work’-softwareoplossing is onmiddellijk beschikbaar in alle markten waar Everbridge actief is voor zowel zakelijke als overheidsdoeleinden. Ga naar de Coronavirus Preparedness Hub om te informeren over hoe een organisatie toegang kan krijgen tot deze tools.

Als wereldleider op het gebied van beheer van kritieke gebeurtenissen en openbare waarschuwingen, bereiken Everbridge en haar wereldwijde platform meer dan 550 miljoen mensen over de hele wereld, terwijl het bedrijf zowel toonaangevende F500-bedrijven als stedenstaten en gehele landen bedient.

Als reactie op COVID-19 heeft het Everbridge-platform al meer dan 300 miljoen berichten die specifiek te maken hebben met het coronavirus geleverd, alsook de COVID-19 Shield-templates voor snelle implementatie gelanceerd om mensen te beschermen en activiteiten in stand te houden tijdens de pandemie. Everbridge werkt bovendien samen met het Amerikaanse leger ter beperking van de impact van COVID-19 op meer dan 400 militaire locaties in 70 landen. Het bedrijf verstrekt dagelijkse updates op de Coronavirus Preparedness Hub.

Recentelijk maakte Everbridge ook haar virtuele leiderschapstop ‘Coronavirus: the Road to Recovery‘ bekend die gehouden wordt op 20-21 mei 2020. Op de conferentie zullen twee belangrijke keynote-sprekers aanwezig zijn: generaal Colin L. Powell, VS (gepensioneerd), die zal spreken over leiderschap in uitdagende tijden, en Scott Gottlieb, MD, voormalig FDA-commissaris, die een routekaart naar herstel zal bespreken. Ga naar Coronavirus: the Road to Recovery om u aan te melden en voor meer informatie.

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert die de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen automatiseren en versnellen om mensen veilig te houden en bedrijven te laten draaien. Tijdens bedreigingen voor de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen of andere incidenten zoals productterugroepacties of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 5.000 wereldwijde klanten op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te beoordelen, risicolopers en hulpverleners die kunnen helpen te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatieapparaten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van reactieplannen. Het platform van het bedrijf heeft in 2019 meer dan 3,5 miljard berichten verzonden en biedt de mogelijkheid om meer dan 550 miljoen mensen te bereiken in meer dan 200 landen en gebieden, waaronder de gehele mobiele bevolking op landelijke schaal in Australië, Griekenland, IJsland, Nederland , Nieuw-Zeeland, Peru, Singapore, Zweden en een aantal van de grootste staten van India. De kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen van het bedrijf zijn onder meer Mass Notification, Incident Management, Safety Connection™, IT Alerting, Visual Command Center®, Public Warning, Crisis Management, Community Engagement™ en Secure Messaging. Everbridge bedient 8 van de 10 grootste Amerikaanse steden, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde investeringsbanken, 47 van de 50 drukste Noord-Amerikaanse luchthavens, 9 van de 10 grootste wereldwijde adviesbureaus, 7 van de 10 grootste wereldwijde autofabrikanten, alle 4 van de grootste wereldwijde accountantskantoren, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde zorgverleners en 6 van de 10 grootste technologiebedrijven ter wereld. Everbridge is gevestigd in Boston en Los Angeles en heeft daarnaast kantoren in Lansing, San Francisco, Abu Dhabi, Beijing, Bangalore, Kolkata, Londen, München, New York, Oslo, Singapore, Stockholm en Tilburg. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com, lees de blog van het bedrijf en volg het op LinkedInTwitter en Facebook.

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat ‘uitspraken met betrekking tot de toekomst’ in de zin van de ‘veilige haven’-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief maar niet beperkt tot, uitspraken met betrekking tot de verwachte kansen en trends voor groei in onze kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen en onze algehele activiteiten, onze marktkansen, onze verwachtingen met betrekking tot de verkoop van onze producten, ons doel om marktleiderschap te behouden en de markten waarin we concurreren om klanten uit te breiden, en de verwachte impact op financiële resultaten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als ‘verwachten,’ ‘anticiperen,’ ‘moeten,’ ‘geloven,’ ‘doel,’ ‘projecteren,’ ‘doelstellingen,’ ‘schatten,’ ‘potentieel,’ ‘voorspellen,’ ‘kunnen,’ ‘zullen,’ ‘konden,’ ‘van plan zijn,’ variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die vermeld of geïmpliceerd worden in uitspraken met betrekking tot de toekomst vanwege een aantal factoren, waaronder maar niet beperkt tot: het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om bedrijven en activa die we kunnen overnemen met succes te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te verhogen; ons vermogen om de verkoop van onze Mass Notification-toepassing te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgevingsomgeving; onze schattingen van marktkansen en prognoses van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn historisch gezien niet consistent winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid behalen of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico’s; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties te onderhouden met onze channelpartners en technologiepartners; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, en de andere risico’s beschreven in onze risicofactoren die worden besproken in de deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (‘SEC’), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2019, ingediend bij de SEC op 28 februari 2020. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Jeff Young
Everbridge
jeff.young@everbridge.com
781-859-4116

Request a Demo